کد خبر 272827
۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۶

تشکلهای ایثارگری سفیران صلح و بسترساز پیشرفت در کشور

تشکلهای ایثارگری سفیران صلح و بسترساز پیشرفت در کشور

مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر در همایش تشکل خانه سرباز صلح ایران گفت: تشکل‌های شاهد و ایثارگر کشور سفیران صلح، اهرم گسترش تعاملات و ارتباطات در عرصه ملی و بین‌المللی و بسترساز توسعه پایدار در کشور هستند.

 به گزارش پایگاه خبری حیات به نقل از «ایثار»، دکتر رحیم نریمانی در این همایش ضمن تقدیر و تشکر از تشکل خانه سرباز صلح ایران تصریح کرد: در شرایط کنونی رسالت و ماموریت اصلی تشکل‌های شاهد و ایثارگری کشور تقویت وحدت و وفاق ملی است تا با یکپارچگی و انسجام ملی مولفه‌های اقتدار و قدرت بازدارندگی نظام جمهوری اسلامی گسترش یابد.
وی کارکرد اصلی سازمان‌های مردم نهاد را اقناع‌سازی، اعتمادسازی و شبکه سازی برشمرد و افزود: جامعه مدنی بر ساخته از حضور، نقش‌آفرینی و مشارکت تشکل‌ها عامل پایداری و پیشران توسعه یافتگی ایران اسلامی است و بنیاد برای حضور حداکثری و چند صدایی تشکل‌های شاهد و ایثارگر برنامه‌ریزی کرده است.
دکتر نریمانی حضور موثر تشکل‌های ایثارگری در عرصه بین‌المللی را در تقویت دیپلماسی ایثار متذکر شد و خاطرنشان کرد: گسترش سطح ارتباطات تشکل‌های ایثارگری با سازمان‌های مردم نهاد بین‌المللی می‌تواند به دیپلماسی کشور کمک کند تا قدرت چانه‌زنی در عرصه بین‌المللی ارتقاء یابد.
مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر واژه صلح را مقدس و متعالی برشمرد و گفت: صلح لازمه شکل‌گیری زندگی اجتماعی بشریت است و یکی از ابزارهای تقویت صلح در عرصه ملی و بین‌المللی رفتارهای ایثارگرانه است که بشر در طول تاریخ به هر میزان از رفتارهای انسانی، نوع دوستی و ارزشی دور شده به همان میزان ضرر کرده و فاجعه‌ای بزرگ ضد بشری اتفاق افتاده است.
وی کارکرد تشکل‌های ایثارگری را در صیانت از صلح، حفظ تعادل و هارمونی دانست و افزود: تعادل قدرت‌ها، نقش‌ها و کارکردها موجب ثبات در صلح ملی و جهانی می‌شود و اگر توازن به هم بخورد صلح در هر سطحی دچار خدشه و بی‌ثباتی می‌شود لذا از این جهت است که امروز برای تداوم صلح در هر ابعادی بایستی نظام جمهوری اسلامی قدرت بازدارندگی و دفاعی را تقویت کند.
دکتر نریمانی نظام جمهوری اسلامی را در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی عامل ثبات و حفظ توازن و تعادل قدرت‌های منطقه‌ای و غیرمنطقه‌ای برشمرد و افزود: اگر این عامل ثبات دچار خدشه شود صلح منطقه و جهان نیز به همان میزان ضرر خواهد دید.
وی نظم نوین جهانی واقعی را بعد از ایفای نقش موثر شهید سردار سلیمانی برشمرد و تصریح کرد: اگر گروه‌های تروریستی در سوریه و عراق به قدرت می‌رسیدند دیگر امنیت جهانی و نظم نوین بر ساخته غرب از تعادل خارج می‌شد و مدافعان حقوق بشر و قدرت در جهان بیشترین خسارت را می‌دیدند و سردار دلها در حقیقت ناجی بشریت امروز در مقابل تروریسم بر ساخته غرب شد که فاجعه و عمق ددمنشی و خوی وحشی‌گری آنها را همه دیدند.
مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر در پایان از اولویت فعالیت‌های بین المللی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزاری همایش بین‌المللی جانبازان شیمیایی اعلام کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha